ááááááá Tien jaar Mtwapa stichting


 

 

 

 

 

 

Onze stichting bestaat dit jaar al weer tien jaar. Wat is er in die tijd veel gebeurd. Verschillende van onze kinderen, nu jong volwassenen, zijn afgestudeerd en hebben een baan. Soms nog niet helemaal wat ze graag willen of past bij de opleiding, maar het gaat hen wel veel beter dan hun ouders.

 

Toch zijn er niet alleen positieve verhalen te vertellen. Soms raakt een kind uit zicht of gaat een kant op die je niet gehoopt had. Maar wie zijn wij om te bepalen wat goed is voor anderen. Je gunt ze alle geluk en een iets gemakkelijker leven, maar uiteindelijk maakt ieder zijn eigen keuzes.

 

We zijn echter dankbaar en ook wel een beetje trots op wat we in die tien jaar hebben bereikt.

 

Wel hebben we nog wat zorgen hoe we een tweetal jongeren toch twee jaar naar College of University laten gaan. Het wordt namelijk steeds moeilijker om donateurs te vinden die dat samen met ons kunnen doen. Vandaar dat we dit jubileumjaar willen gebruiken om extra geld in te zamelen voor deze studenten waarvan we nu al zeker weten dat we hier onvoldoende geld voor hebben. Hun donateurs kunnen namelijk wel een bijdrage leveren aan het college- en leefgeld, maar zijn niet in staat het gehele bedrag bijeen te brengen. Als we niets doen dan houdt het na de High School voor hen op. Dat zou erg jammer zijn, want daarmee reduceren we hun kansen op werk tot meer dan 50%!

 

Hieronder ziet u wat het verschil kan zijn. Dat verschil willen we graag behouden en positief be´nvloeden. Hiervoor hebben we echter uw hulp nodig. Iedere donatie is welkom. Help ons deze jongeren over de eindstreep te krijgen!

 

DONEER OP IBAN NL46 INGB 0005 0900 43 onder vermelding van University.