Hieronder in een oogopslag uw mogelijkheden voor hulp. Wilt u toch nog graag mondeling informatie dan kunt u altijd contact opnemen met onze secretaris

info@mtwapa-stichting.nl

 

Voor een kind is het een fijn gevoel, om een sponsor te hebben die direct belangstelling voor jou heeft. Want ook Keniaanse kinderen verlangen naar een beetje aandacht. Meer weten? Klik op details!

Een kind sponsoren

U wilt maandelijks een bedrag storten zonder direct contact met een kind. Ieder bedrag is mogelijk. Hiervoor kunt u ons rekeningnummer:

IBAN NL46 INGB 0005 0900 43 tnv Mtwapa-stichting gebruiken.

Maandelijkse bijdrage

U wilt jaarlijks een bedrag storten zonder direct contact met een kind. Ieder bedrag is mogelijk. Hiervoor kunt u ons rekeningnummer:

IBAN NL46 INGB 0005 0900 43 tnv Mtwapa-stichting gebruiken.

Jaarlijkse bijdrage

Bent u van plan om de stichting langdurig te ondersteunen dan is het aantrekkelijk een overeenkomst te sluiten voor fiscaal schenken. De details vindt u op deze link en voor een voorbeeld overeenkomst klik hier.

Vijfjaren overeenkomst / Fiscaal schenken

Wilt u iets doen aan de basis levensbehoefte van onze armste gezinnen, zodat hun kinderen gezond opgroeien en hun aandacht bij school kunnen houden? Voor meer info over een voedselpakket.

 

Voedselpakket

In het kort ‘wat kunt u doen’

Wilt u iets doen aan de basis levensbehoefte van onze armste gezinnen, zodat hun kinderen gezond opgroeien en hun aandacht bij school kunnen houden? Voor meer info over de ziekenfondsbijdrage.

Ziekenfondsbijdrage