††††††† Marianne

Mijn naam is Marianne Haanstra, getrouwd met Tjibbe en moeder van 3 dochters, waarvan de oudste getrouwd is, 1 zoontje heeft en in BelgiŽ woont, de tweede studeert en nog thuis woont en de jongste woont en werkt in Zwitserland. We wonen in Gersloot.

Ik† ben jarenlang mantelzorger geweest. Momenteel alleen nog voor mijn vader, die ook bij ons woont.

Tijdelijk ben ik werkzaam geweest in een tweedehands kledingzaak. Hier is mijn interesse voor (gebruikte) kleding ontstaan.

Door Liesbeth, mijn vriendin, en Jan en Diny, mijn andere vrienden, ben ik betrokken geraakt bij de Stichting.

In onze familie zit een echte handelsgeest en kennelijk ook in mij, want sinds enkele jaren speur ik naar goedkope kleding in o.a. winkels, rommelmarkten enz. voor de Stichting wat tot nu toe gelukt is.

Ik heb er veel plezier in en doe het graag voor de Stichting, maar eigenlijk ook voor Liesbeth, Jan en Diny, die zo enorm veel voor al de kinderen en families in Kenia doen.

Klik hier voor een foto impressie en meer info over de werkzaamheden die Marianne voor de stichting verricht.

Click here for a photo impression and more information on the work Marianne does for the foundation.

My name is Marianne Haanstra, married to Tjibbe and mother of 3 daughters. The oldest is married, has one son and lives in Belgium, the second daughter is studying, working and still lives at home and the youngest lives and works in Switzerland. We live in Gersloot.

I've spent years as a carer. Currently only for my father, who also lives with us.

Temporarily I worked at a second hand clothing store. So I got interested in second hand clothing.

By Elisabeth, my friend, and Jan and Diny, my other friends, I got involved with the foundation.

Our family has a true entrepreneurial spirit and apparently I have it too. So for some years I search for cheap clothes in shops, on flea markets etc. for the
foundation which until now has succeeded.

I
t is giving me a lot of joy and do it gladly for the foundation, but also for Elizabeth, Jan and Diny, who do such an enormous job for all the children and families in Kenya.