††††††† Wat kunt u doen

Natuurlijk is het ook mogelijk een van onze studenten te helpen bij hun University of College studie. Of u dit alleen kunt of samen met anderen hangt af van uw financiŽle mogelijkheden. Studeren is in Kenia zeker zo duur als in Nederland. Wilt u meer weten bel dan met onze secretaris/penningmeester Jan Fokkes.

Sponsormogelijkheden

Indien u een kind wilt sponsoren dan betaalt u voor haar/ hem de volgende zaken:

Schooluniform en schoenen

Kosten kamer

Eten en zakgeld

Basis ziektekosten

Voor een kind is het een fijn gevoel, om een sponsor te hebben die direct belangstelling voor jou heeft en die je persoonlijk een brief kunt schrijven als alle kinderen samen komen om te schrijven. Er is dan iemand die aan jou vraagt hoe het op school gaat of waar je woont, want ook Keniaanse kinderen verlangen naar een beetje aandacht. In Kenia is geen cultuur om veel met kinderen te praten toch merken wij dat belangstelling vanuit de andere kant van de wereld erg wordt gewaardeerd en werkt als een lichtpuntje in de duisternis.

info@mtwapa-stichting.nl

mobiel 06 11769628